Czerwona fasola w średnio ostrym sosie pomidorowym
Skład: czerwona fasola, cebula, koncentrat pomidorowy, olej słonecznikowy, masło(mleko, sól), imbir, sól, przyprawy (anyż, czarny kardamon, czarny pieprz, kminek, kasja, chli, goździki, sól, kolendra, imbir, nasiona kopru włoskiego), chili w proszki, kmin
Uwagi dla alergików!
Może zawierać śladowe ilości: orzechów, mleka, gorczycy, sezamu , soi, pszenicy,
Sposób przyrządzania:
1. Zawartość torebki przełożyć do naczynia przystosowanego do użycia w kuchence mikrofalowej, następnie podgrzać przy maksymalnej mocy przez 1-2 minuty. Podawać gorące.
2. Umieścić torebkę z sosem we wrzącej wodzie na 3-5 minut. Następnie otworzyć torebkę i podawać zawartość na gorąco.
Podawać do ryżu bądź indyjskiego pieczywa
Ask a question about the product. Our team will be happy to provide a detailed answer to your inquiry.