Components:
- 100g Ghee clarified butter (http://www.littleindia.pl/khanum-maslo-klarowne-500-g.html)
- ½ tablespoons of mustard seeds (http://www.littleindia.pl/trs-nasiona-gorczyki-100-g.html)
- 2 łyżki przyprawy do curry (http://www.littleindia.pl/trs-mieszanka-przypraw-madras-curry-lagodna-100-g.html lub http://www.littleindia.pl/trs-mieszanka-przypraw-madras-curry-ostra-100-g.html)
- 1 łyżka amchur (mango w proszku)( http://www.littleindia.pl/trs-mango-w-proszku-100-g.html)
- Parę papryczek chili dobrze posiekanych (http://www.littleindia.pl/green-chilli-250-grams.html)
- 4 ząbki czosnku, obrane i rozgniecione
- 2,5 centymetra świeżego imbiru, obranego i posiekanego (http://www.littleindia.pl/imbir-swiezy-1-kg-683.html)
- 16 małych owoców Tinda, obranych i pokrojonych w ćwiartki
- Szczypta morskiej soli do smaku
- Puszka mleka kokosowego (lub 300ml jogurtu naturalnego) (http://www.littleindia.pl/mleko-kokosowe-400g.html)
- Garść świeżej posiekanej kolendry (http://www.littleindia.pl/kolendra-peczek.html)
- 10 small aromatic tomatoes cut into quarters
A method of preparing:
- in a saucepan, heat the ghee on low heat and add mustard seeds. When they start to crack, add curry spice, amchur and chili. Stir for a while and then add garlic and ginger. Continue mixing so that the contents do not stick to the bottom.
- Add Tinda and cook over low heat until soft, stirring gently. Add half the tomatoes. Add salt to taste.
- When Tinda is almost ready (almost soft) add the rest of the tomatoes, coconut milk and coriander. Continue cooking for the next 5 to 10 minutes.
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.