OPIS
Pikantna ryba w pikantnej, gęstej i pysznej masali, która dodaje kopa do zachcianek na owoce morza. Wykonana ze świeżych składników, Shan's Fish Masala jest koniecznością.
OPAKOWANIE
50g sugestia porcji
FAKTY ŻYWIENIOWE
Serving size:
10g
|
Porcji w opakowaniu
5
|
Ilość na porcję
|
Kalorie
30
Kalorie z tłuszczu
|
% Dzienna wartość* | ||
zawartość tłuszczu | 1g | 2% |
Nasycony | 0% | |
Trans | 0g | |
Sód | 1050mg | 44% |
Całkowity węglowodan | 5g | 2% |
Błonnik pokarmowy | 2g | 2% |
Cukry | 0g | |
Białko | 1g | |
Witaminy A | 2% | |
Witaminy C | 0% | |
Wapń | 2% | |
Żelazo | ||
*Procentowe dzienne wartości oparte są na diecie zawierającej 2000 kalorii. |
PRZEPIS GOTOWANIA
ZA 50 GRAM
WYMAGANY SKŁADNIK
- Ryba-1 KG w całości/w plasterkach
- Pasta czosnkowa 2-3 łyżki stołowe
- Olej do smażenia 2-3 filiżanki do płytkiego smażenia
KROKI GOTOWANIA
1. Wymieszaj pastę czosnkową, Shan Fried Fish Mix i jedną łyżkę oleju. Nałóż na rybę. Odstawić na 2-3 godziny.
2. Smaż rybę na rozgrzanym oleju na lekko złocisty kolor. Ciesz się smaczną smażoną rybą i Shan Chaat Masala oraz sokiem z limonki.
Ask a question about the product. Our team will be happy to provide a detailed answer to your inquiry.